BBQ zal met zomerse parelcouscous pinit

Zalm met zomerse parelcouscous

Ingrediënten

Kruidenmix:

Voor de couscous salade:

Voor de yoghurtdressing:

Instructions

De vis:

  1. Voorzie een aantal mooie zalmmoten, marineer deze lekker met de omschreven kruidenmix. Laat de moten gerust een tijdje in de marinade staan.

De salade:

  1. Kook de parelcouscous (75 gram ongekookt per pers) met een bouillonblokje en roer door met wat olijfolie na het uitlekken.
  2. Snij de paprika en komkommer heel fijn. Verwijder het vochtige vlees van de komkommer.
  3. Snij de munt en peterselie fijn.
  4. Meng alles door elkaar zodra de parelcouscous is afgekoeld.
  5. Deze salade kun je naar smaak uitbreiden met avocado of rode kool.

De dressing:

  1. Meng de yoghurt met de knoflook, klein gesneden en uitgelekte komkommer.
  2. Voeg peper en olijfolie toe.
  3. Server apart of maak je bord extra mooi door de couscous salade in een vorm te serveren, een toefje dressing toe te voegen en daar de zalmmoten bovenop te leggen.
  4. Werk af met wat verse kruiden.
Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]