Traybake zalm met tomaat & paprika

Aantal porties: 4
Traybake zalm met tomaat en paprika pinit

Traybake zalm met tomaat & paprika

Een fijn en smakelijk om toe te voegen aan je vaste routine. Ideaal om op voorhand voor te bereiden en ook praktisch om groentjes in te smokkelen :)

Aantal porties: 4

Ingrediënten

Voor de traybake:

Voor de dressing

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220°C
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de zalmfilets in het midden van de bakplaat.
  3. Verspreid de cherrytomaten, gesneden (mini) paprika’s en gekookte en gesneden aardappel rondom de zalm.
  4. Bestrooi alles met zeezout, zwarte peper en de takjes tijm. Besprenkel met olijfolie.
  5. Bak dit 25 minuten in de voorverwarmde oven, tot de zalm gaar is en de groenten zacht en licht geroosterd.
  6. Haal de bakplaat uit de oven en giet de dressing gelijkmatig over het gerecht.
  7. Serveer met een vers brood naar keuze en een frisse groene salade.
Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]