Sushi traybake met zalm & garnaal
Ingrediënten
Instructies
Rijst bereiden
-
Maak de sushirijst volgens de instructie op de verpakking
Zalm voorbereiden
-
Snij de zalmfilet in kleine blokjes.
-
Marineer de zalm en garnalen met sojasaus, uienpoeder en sesamolie.
Groenten voorbereiden
-
Snij komkommers in dunne reepjes.
-
Snij avocado's in kleine stukjes.
-
Bereid edamame boontjes voor.
Traybake samenstellen & bakken
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel de sushirijst in een grote ovenschaal.
-
Leg een laag norivel (in stukken geknipt)
-
Verdeel de gemarineerde zalm en garnalen over de rijst.
-
Bak in de oven gedurende 15-20 minuten.
Afwerking
-
Leg de stukjes, edamame en avocado erop.
-
Meng met Kewpie mayonaise en Sriracha saus.
-
Maak zigzag patronen met de gemengde mayonaise & sriracha
-
Voeg extra mayonaise en Sriracha volgens smaakvoorkeur.
-
Bestrooi met sesamzaadjes.
-
Garneer met bosui ringetjes en gescheurd nori vel.
