Sushi traybake met zalm & garnaal

In Goed Gezelschap Sushi traybake met zalm pinit

Sushi traybake met zalm & garnaal

Ingrediënten

Instructies

Rijst bereiden

  1. Maak de sushirijst volgens de instructie op de verpakking

Zalm voorbereiden

  1. Snij de zalmfilet in kleine blokjes.
  2. Marineer de zalm en garnalen met sojasaus, uienpoeder en sesamolie.

Groenten voorbereiden

  1. Snij komkommers in dunne reepjes.
  2. Snij avocado's in kleine stukjes.
  3. Bereid edamame boontjes voor.

Traybake samenstellen & bakken

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verdeel de sushirijst in een grote ovenschaal.
  3. Leg een laag norivel (in stukken geknipt)
  4. Verdeel de gemarineerde zalm en garnalen over de rijst.

  5. Bak in de oven gedurende 15-20 minuten.

Afwerking

  1. Leg de stukjes, edamame en avocado erop.
  2. Meng met Kewpie mayonaise en Sriracha saus.
  3. Maak zigzag patronen met de gemengde mayonaise & sriracha
  4. Voeg extra mayonaise en Sriracha volgens smaakvoorkeur.
  5. Bestrooi met sesamzaadjes.
  6. Garneer met bosui ringetjes en gescheurd nori vel.
Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]