Pittige paprika / feta dip

Pittige paprika / feta dip pinit

Pittige paprika / feta dip

De lekkerste dip volgens onze proefkonijnen.

Ingrediënten

Instructies

Gegrilde paprika's

  1. Snijd de paprika in twee. Leg hem met de velkant naar boven op je bakplaat en besprenkel met olijfolie. 

  2. Gebruik de grillfunctie van je oven of werk met hete lucht. De bedoeling is dat je de schil van de paprika zwart blakert. In onze heteluchtoven wil dit zeggen 10 minuten op 250°c.
  3. Haal de paprika uit de oven en steek hem in een plastiek zak die je dicht bint. Laat hem even staan. Door de warmte in de zak, kan je nu het vel en de zaadlijsten van de paprika gemakkelijk verwijderen.

Mixen maar!

  1. Verzamel nu alle ingrediënten samen in de blender en mix op de krachtigste stand.

  2. Werk af met wat gekruimelde feta, olijfolie en chillivlokken.

Notities

Tip: Je kan ook werken met gegrilde paprika uit de supermarkt. Dat halveert je werk aan deze dip.

Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]