Parmezaan piepers pinit

Parmezaan piepers

Met maar een handvol ingredienten iets enorm smakelijks op tafel kunnen zetten? Yes please, dat is iets voor ons!

Ingredients

Voor in de ovenschaal:

Kruidenmix:

Voor de dressing:

Instructies

  1. Verwarm de oven op 220 graden.
  2. Halveer de aardappeltjes en maak sneetjes in de platte zijde.

  3. Meng alle droge kruiden door elkaar en zet opzij.
  4. Neem een ovenschaal en smelt de boter terwijl deze op een zacht vuur staat.
  5. Voeg de Parmezaanse kaas en kruiden toe aan de gesmolten boter.

  6. Roer goed door.
  7. Leg alle ingesneden aardappelen naast elkaar in de ovenschaal (maar niet te vol!).

  8. Smeer zeker ook wat van de smolten boter boven op de aardappelen.

  9. Zet de ovenschaal gedurende 35 minuten in de oven.
  10. Hierna uit de oven halen en vervolgens serveren met de sour cream & bieslook!
  11. Smullen maar!
  12. Als je meer ervaren bent, kun je zeker ook halverwege de 35 minuten alle aardappeltjes met klein schaaltje ook vanaf boven 'induwen' zodat ze plat worden. Hiervoor zou je een deel van het kruidenmengsel voor kunnen bewaren.

Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]