Krokante Kip Taco's pinit

Krokante kip taco’s

Ingredients

Voor de vulling:

Qua kruiden:

Verder nog nodig:

Na de bereiding:

Instructies

Voorbereiding

  1. Neem het vlees van een volledig gebraden kip en snijd of trek deze in zo'n klein mogelijke stukjes.

  2. Meng vervolgens de kip, de mais, de bonen, de ui en de knoflook samen in een grote pan op een zacht vuurtje. Na een paar minuten mag hier de helft van de platte kaas of cream cheese bij. De andere helft bewaren we voor later.
  3. Oven

    Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Neem een platte bakplaat en leg hier een vel bakpapier op.
  5. Zodra het kipmengsel klaar is, leg je telkens een paar eetlepels op een kleine tortilla op de bakplaat. Vul de tortilla altijd voor minder dan de helft. Bak desnoods meerdere baklplaten dan de tortilla's te overvullen met het mengsel.
  6. Zodra alle tortilla's gevuld zijn, dan bestrijk je deze met olijfolie en vouw je ze dicht. Je hebt dan een plaat met halve maantjes. Strooi er zeker wat kaas over aan de lange rand. 

  7. Bak de tortilla's gedurende 15 minuten op 200 graden.
  8. Na het bakken haal je de tortilla's eraf met een spatel en kun je deze op individuele borden of een dresseerbord of plank leggen. Dresseer deze dan vervolgens met de koriander.
  9. Maak het af met gepureerde of grof geplette avocado en het restant platte kaas of cream cheese.
Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]