pinit

Groene kruidenolie

Wat te doen met restjes basilicum, koriander, peterselie...die niet meer mooi genoeg zijn om je bord mee te dresseren, maar net nog te goed om weg te gooien? Maak er deze mooi kleurende en smakende olie van. Gebruik hem als dip of om je gerechten een mooie upgrade te geven.

Voorbereidingstijd 5 mins Kook tijd 10 mins

Ingrediënten

Instructies

  1. Voeg alles samen en een blender en mix  op de hoogste stand. Je kan ook een krachtige staafmixer gebruiken.

    De olie blijft gemakkelijk één tot twee weken goed in de koelkast. de kleur kan wel iets minder krachtig groen worden.

     

Notities

Tip: bewaar de olie in handige spuitflesjes.

Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]