Als alternatief kun je in plaats van een rol, ook een schaaltje vullen met deze mengeling. Pro tip: Voeg een fijngesneden takje rozemarijn toe voor extra smaak! Serveren met een lekkere cracker
Ingrediënten
2pakjes MonChou roomkaas (alternatief: Philadelphia kaas)
150gram suiker
120gram gedroogde veenbessen
180gram pecannoten
1takje rozemarijn
Instructies
1. Pecannoten
1
- Rooster de pecannoten in de oven op 175°C gedurende 8-10 minuten tot goudbruin
2
- Hak de noten fijn
2. Cream cheese basis
3
- Meng de slagroom en Monchou of kies voor de Philidelphia
4
- Vorm een rol in plasticfolie
5
- Leg de rol in de koelkast zodat deze kan stijven
3. Veenbessen & Rozemarijn
6
- Snij in kleine stukjes en leg opzij
4. Afwerking
7
- Haal de rol uit de koelkast
8
- Bedek een bord met de noten en de veenbessen en meng door elkaar
9
- Leg de rol op het bord en zorg dat deze helemaal bedekt