Traybake zalm met tomaat & paprika
Een fijn en smakelijk om toe te voegen aan je vaste routine. Ideaal om op voorhand voor te bereiden en ook praktisch om groentjes in te smokkelen :)
Ingrediënten
Voor de traybake:
Voor de dressing
Instructies
-
Verwarm de oven voor op 220°C
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de zalmfilets in het midden van de bakplaat.
-
Verspreid de cherrytomaten, gesneden (mini) paprika’s en gekookte en gesneden aardappel rondom de zalm.
-
Bestrooi alles met zeezout, zwarte peper en de takjes tijm. Besprenkel met olijfolie.
-
Bak dit 25 minuten in de voorverwarmde oven, tot de zalm gaar is en de groenten zacht en licht geroosterd.
-
Haal de bakplaat uit de oven en giet de dressing gelijkmatig over het gerecht.
-
Serveer met een vers brood naar keuze en een frisse groene salade.
