Sushi nachos
Wat een leuke verrassing was dit! Best makkelijk om te maken, maar heel leuk om mee uit te pakken!
Ingrediënten
De 'nachos'
Voor de vulling:
Optioneel of naar keuze
Instructies
Om de 'nachos' te maken:
-
Vul een (wok)pan met neutrale olie zoals zonnebloemolie. Je zult zo'n 300ml nodig hebben om alle vellen te bakken.
Het is makkelijker om zowel de ronde als vierkanten vellen van te voren met een mes te halveren of te vierendelen. Dan heb je ineens 'bite-size' nachos.
De vellen kun je makkelijk een dag van te voren maken, het samenstellen van de nachos doe je best zo kort mogelijk voor het serveren.
Voor de vulling:
-
-
De gebakken vellen kun je vullen met een mengeling van je eigen voorkeuren, zoals zalm met avocado, edamame, komkommer, garnalen of (imitatiekrab)
Vul ze telkens niet te vol, dat ziet er mooier uit en is er geen risico op het scheuren van het vel. -
Verwijder van de kommer wel telkens het midden, dan vermijd je dat de nachos te zacht worden.
Afwerking:
-
Werk af met sesamzaadjes, lenteuitjes en of viskuit.
-
Serveer kort na het maken!
