Cream cheese dipper met veenbessen

In Goed Gezelschap Cream Cheese dipper met veenbessen pinit

Cream cheese dipper met veenbessen

Als alternatief kun je in plaats van een rol, ook een schaaltje vullen met deze mengeling.
Pro tip: Voeg een fijngesneden takje rozemarijn toe voor extra smaak!
Serveren met een lekkere cracker

Ingrediënten

Instructies

1. Pecannoten

  1. - Rooster de pecannoten in de oven op 175°C gedurende 8-10 minuten tot goudbruin
  2. - Hak de noten fijn

2. Cream cheese basis

  1. - Meng de slagroom en Monchou of kies voor de Philidelphia
  2. - Vorm een rol in plasticfolie
  3. - Leg de rol in de koelkast zodat deze kan stijven

3. Veenbessen & Rozemarijn

  1. - Snij in kleine stukjes en leg opzij

4. Afwerking

  1. - Haal de rol uit de koelkast
  2. - Bedek een bord met de noten en de veenbessen en meng door elkaar
  3. - Leg de rol op het bord en zorg dat deze helemaal bedekt
Did you make this recipe?

Tag #wpdelicious and #deliciousrecipesplugin if you made this recipe. Follow @wpdelicious on Instagram for more recipes.

Pin this recipe to share with your friends and followers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious
[instagram-feed]