Cream cheese dipper met veenbessen
Als alternatief kun je in plaats van een rol, ook een schaaltje vullen met deze mengeling.
Pro tip: Voeg een fijngesneden takje rozemarijn toe voor extra smaak!
Serveren met een lekkere cracker
Ingrediënten
Instructies
1. Pecannoten
-
- Rooster de pecannoten in de oven op 175°C gedurende 8-10 minuten tot goudbruin
-
- Hak de noten fijn
2. Cream cheese basis
-
- Meng de slagroom en Monchou of kies voor de Philidelphia
-
- Vorm een rol in plasticfolie
-
- Leg de rol in de koelkast zodat deze kan stijven
3. Veenbessen & Rozemarijn
-
- Snij in kleine stukjes en leg opzij
4. Afwerking
-
- Haal de rol uit de koelkast
-
- Bedek een bord met de noten en de veenbessen en meng door elkaar
-
- Leg de rol op het bord en zorg dat deze helemaal bedekt
