Garnaalkoekjes met dille dressing
Een uitstekend voorgerecht om op voorhand te bereiden.
Ingrediënten
Het beslag
Dille dip
Instructies
-
Het beslag maken
Was en snijd de prei in ringen. Je mag gerust een deel van een groene stuk ook gebruiken.
Meng daarna alle ingrediënten in één grote kom en laat 15 minuten aan de kant staan.
-
Bakken
Verwarm een goede hoeveelheid neutrale olie in een antikleefplan. Lepel 1 eetlepel beslag in de pan per koekje en bak het beslag voor 2 à 3 minuten per zijde.
-
De dille dressing
Maak een simpele dressing door de yoghurt, dille en citroensap te mengen. Werk af met peper en zout.
-
Serveren
Houd de garnaalkoekjes warm op 120 graden in de oven of warm ze 5 minuten terug op in de oven op 150 graden.
Serveer met een gemengde salade, een schijfje citroen en de dille dressing.
